Da Giovanni Groenplaats

Antwerpen – Centrum
Jan Blomstraat 8, 2000 Antwerpen
Tel. 03 225 00 96

Da Giovanni Eilandje

Antwerpen – Naast Londenbrug
Kattendijkdok-Westkaai 41,
2000 Antwerpen
Tel. 03 284 95 86

Op-en-top kindvriendelijk restaurant

Met kinderen genieten van la cucina Italiana, moet kunnen. Ook die kleine lekkerbekken vinden Italiaanse gerechten de max. Welkom bij Da Giovanni, een uiterst kindvriendelijk restaurant in Antwerpen.

Kindvriendelijk restaurant waar morsen mag

 

Kinderen passen niet in een keurslijf. Gelukkigmaar. Bij Da Giovanni voelen kinderen zich vrij. In dit kindvriendelijk restaurant hoeven ze immers niet bang te zijn om te morsen. Met een brede glimlach en een flinke portie Italiaans enthousiasme ruimen onze obers alles weer op. Een makkie dankzij het rood-witte plastic tafelkleed dat ons kindvriendelijk restaurant typeert.

“Da Giovanni is een kindvriendelijk restaurant waar de pure Italiaanse keuken centraal staat. De kers op de taart van een fijne familie-uitstap. Ons zien ze hier zeker terug.”

Kindvriendelijk restaurant waar heel wat te beleven valt

 

Lang aan tafel zitten is vaak niet weggelegd voor kinderen. Tenzij ze hun ogen de kost kunnen geven natuurlijk. Dankzij ons traditionele en kleurrijke interieur wanen ze zich in la bella Italia. Je zal zien: je kinderen zullen even zoet zijn met rondkijken. Willen ze toch iets om handen hebben? Dan kunnen ze zich een tijdje amuseren met onze kleurboekjes en potloden. Een ding is zeker, in dit kindvriendelijk restaurant vervelen je kinderen zich niet.

Kindvriendelijk restaurant = kindvriendelijke gerechten

 

Ook op culinair vlak komen we je kinderen tegemoet. Al onze pizza’s en pasta’s zijn verkrijgbaar in kinderportie. De menukaart is voor je kleintjes dus even uitgebreid als voor jou. Kwestie van ook hen optimaal te laten genieten van onze pure Italiaanse gerechten. Precies zoals je van een kindvriendelijk restaurant verwacht. En een ‘dolce’ of ijsje mag uiteraard niet ontbreken als afsluiter.

 

Uit in Antwerpen gecombineerd met kindvriendelijk restaurant

 

Het MAS, de Zoo van Antwerpen, het Red Star Line Museum … Antwerpen heeft heel wat te bieden als het op kindvriendelijke activiteiten aankomt. En na zo’n gezellige uitstap heb je uiteraard honger. Onze obers ontvangen jou en je kinderen met open armen in ons kindvriendelijk restaurant aan de Groenplaats of op het ’t Eilandje.

Da Giovanni – kindvriendelijk restaurant in een notendop:

 

 • Alle gerechten zijn verkrijgbaar in kinderportie
 • Plastic – doch gezellige – tafelkleden waardoor morsen geen ramp is
 • Kinderstoelen hebben we in overvloed
 • Kindvriendelijke & goedlachse obers weten je kinderen te entertainen
 • Verveling bestaat hier niet dankzij het traditionele interieur & kleurboeken met potloden

Kom heerlijk Italiaans tafelen met het hele gezin.

 • Zeer lekker gegeten en vriendelijke bediening!
 • Eten was super lekker!!
 • Fantastisch, gezellig, een heerlijke sfeer, prima en vlotte bediening en voor herhaling vatbaar.
 • Altijd snelle bediening (en vriendelijk). Ook fijn dat ze aan de kleinsten denken door kleurpotloden aan te bieden met een boekje. Prijzen voor eten zijn correct.
 • Een drukke gezellige tent alleen heb je aan de tafel weinig ruimte Maar leuk om een keer te doen
 • Hele gezellige sfeer en medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Het eten is snel voorgeschoteld en nog eens super lekker! Grazie!!
 • Lekker gegeten. De bediening is vlot en vriendelijk, zoals het moet zijn.
 • Zeer lekker gegeten en vriendelijke bediening!
 • Het eten is zoals altijd heel goed bereid en de bediening doet zijn/haar werk uitmuntend goed. Ook het vloeiend Italiaans dat er wordt gesproken maakt een avond in Da Giovanni super fijn!

Word jij onze nieuwe collega?

Hulpkok, kelner of pizzabakker? En zin om deel uit te maken van een warme familie? Dan horen we graag meer van je.