Da Giovanni Groenplaats

Antwerpen – Centrum
Jan Blomstraat 8, 2000 Antwerpen
Tel. 03 225 00 96

Da Giovanni Eilandje

Antwerpen – Naast Londenbrug
Kattendijkdok-Westkaai 41,
2000 Antwerpen
Tel. 03 284 95 86

Italiaans restaurant op ‘t Eilandje

Wist je dat Italiaans restaurant Da Giovanni naast de vestiging aan de Groenplaats ook terug te vinden is op ’t Eilandje? Da’s 2 x gastronomia Italiana op z’n best. Familiale gezelligheid, pure Italiaanse gerechten en lekkere drankjes – onze signatuur.

Rustig gelegen

Italiaans restaurant De gelijkenis tussen ons Italiaans restaurant op de Groenplaats en op ’t Eilandje is treffend. Dezelfde traditionele Italiaanse sfeer, hetzelfde Italiaanse temperament van de obers en uiteraard ook dezelfde smaakbommetjes van gerechten. Toch onderscheidt ons Italiaans restaurant op ’t Eilandje zich door de rustige ligging. Je kan er extra onbezorgd en ongestoord tafelen. Binnen in ons gezellige interieur of op ons grote, zonovergoten terras. La dolce vita.

 

“Da Giovanni op ‘t Eilandje is een op-en-top Italiaans restaurant in Antwerpen. Een pizzeria met een rustige ligging, een groot terras en een open keuken. De ultieme plek om optimaal te genieten van la cucina Italiana.”

 

Italiaans restaurant vlak bij Antwerpse bezienswaardigheden

Dat er in Antwerpen heel wat te beleven valt, hoeven we je niet te vertellen. Het MAS – of Museum aan de Stroom – bijvoorbeeld, met vaste tentoonstellingen en expo’s die elkaar afwisselen. Een unieke ervaring en je bezoek meer dan waard. Heb je nadien een hongertje? Dan passeer je natuurlijk bij Da Giovanni, een Italiaans restaurant gelegen op een boogscheut van het MAS.

Er zijn nog meer leuke activiteiten in Antwerpen en vlak bij ons Italiaans restaurant. Ook een voltreffer op ‘t Eilandje is bijvoorbeeld het Red Star Line Museum. Je krijgt er een inkijk in de geschiedenis van migratie, met als uitgangspunt de Europese migranten die via Antwerpen naar Amerika trokken. Een actueel topic verweven met persoonlijke verhalen.

“In dit Italiaans restaurant waan je je even in Italië. Heerlijk eten en eerlijke prijzen. Wij komen hier terug!”

– Nick E., tevreden klant van Italiaans restaurant Da Giovanni

Gooi je het liever over een andere boeg en verdiep je je graag in een concert, opera of ballet? Dan is het Opera Ballet van Vlaanderen echt iets voor jou. Uiteraard in combinatie met lunch of diner in hét Italiaans restaurant in Antwerpen: Da Giovanni. Je hoeft er maar 130 meter voor te wandelen en je krijgt er lekkere verwennerij bovenop. Benvenuti, wij toveren de zon op je bord.

  • Zeer lekker gegeten en vriendelijke bediening!
  • Eten was super lekker!!
  • Fantastisch, gezellig, een heerlijke sfeer, prima en vlotte bediening en voor herhaling vatbaar.
  • Altijd snelle bediening (en vriendelijk). Ook fijn dat ze aan de kleinsten denken door kleurpotloden aan te bieden met een boekje. Prijzen voor eten zijn correct.
  • Een drukke gezellige tent alleen heb je aan de tafel weinig ruimte Maar leuk om een keer te doen
  • Hele gezellige sfeer en medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Het eten is snel voorgeschoteld en nog eens super lekker! Grazie!!
  • Lekker gegeten. De bediening is vlot en vriendelijk, zoals het moet zijn.
  • Zeer lekker gegeten en vriendelijke bediening!
  • Het eten is zoals altijd heel goed bereid en de bediening doet zijn/haar werk uitmuntend goed. Ook het vloeiend Italiaans dat er wordt gesproken maakt een avond in Da Giovanni super fijn!

Word jij onze nieuwe collega?

Hulpkok, kelner of pizzabakker? En zin om deel uit te maken van een warme familie? Dan horen we graag meer van je.