Da Giovanni Groenplaats

Antwerpen – Centrum
Jan Blomstraat 8, 2000 Antwerpen
Tel. 03 225 00 96

Da Giovanni Eilandje

Antwerpen – Naast Londenbrug
Kattendijkdok-Westkaai 41,
2000 Antwerpen
Tel. 03 284 95 86

Da Giovanni,
da’s Italiaans op z’n best

Welkom Grote Groepen!

Bij Da Giovanni Groenplaats in Antwerpen vieren we het samen zijn. Of je nu komt eten met een kleine groep vrienden of met je vereniging, bedrijf, studentenclub, ons restaurant biedt plaats aan groepen tot 200 personen (afhankelijk van dag en uur). Geniet samen van de levendige sfeer en authentieke Italiaanse gerechten in het hartje van de stad.

 

Een belevenis terwijl jij wacht

Hoewel wachttijden bij ons doorgaans kort zijn, kan het tijdens piekmomenten iets langer duren. Maar geen zorgen, elke minuut bij ons is de moeite waard. Bewonder onze pizzabakkers die met passie en precisie aan het werk zijn, of kijk hoe onze obers vakkundig door de zaal vliegen. Er is altijd wat te zien!

Iets te vieren?

Of het nu gaat om verjaardagen, jubilea of bedrijfsevents, Da Giovanni Groenplaats maakt elk samenzijn speciaal. Ons team staat klaar om je speciale gebeurtenis onvergetelijk te maken met uitstekende service en heerlijke Italiaanse gerechten.

Voor meer informatie over groepsreserveringen of speciale evenementen, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder om een prachtige ervaring te organiseren die je gasten niet snel zullen vergeten.

Bezoek ons vandaag nog en ontdek waarom Da Giovanni Groenplaats de perfecte keuze is voor groepen te ontvangen in Antwerpen!

Reserveren voor grote groepen

Heb je speciale verzoeken of kom je graag langs met een grotere groep mensen (tot 200 personen)? Reserveer dan tijdig via reservatie@dagiovanni.be en vermeld duidelijk je wensen. Dan houden we er graag maximaal rekening mee.

Vier je een verjaardag en breng je graag je eigen taart mee?

Dat kan! Hiervoor rekenen wij servicekosten van €15 per taart aan. Gelieve dit ook steeds te vermelden als je een reservering plaatst.

• Groepen (onder 10 personen) kunnen online reserveren via Resengo
• Grotere groepen (vanaf 11 personen):
Reserveer dan tijdig via reservatie@dagiovanni.be en vermeld duidelijk je wensen en de juiste locatie waar je wil reserveren.
• Wil je tijdens het weekend nog een last-minute reservering doen? Bel ons dan snel even op via 03 225 00 96.

  • Zeer lekker gegeten en vriendelijke bediening!
  • Eten was super lekker!!
  • Fantastisch, gezellig, een heerlijke sfeer, prima en vlotte bediening en voor herhaling vatbaar.
  • Altijd snelle bediening (en vriendelijk). Ook fijn dat ze aan de kleinsten denken door kleurpotloden aan te bieden met een boekje. Prijzen voor eten zijn correct.
  • Een drukke gezellige tent alleen heb je aan de tafel weinig ruimte Maar leuk om een keer te doen
  • Hele gezellige sfeer en medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Het eten is snel voorgeschoteld en nog eens super lekker! Grazie!!
  • Lekker gegeten. De bediening is vlot en vriendelijk, zoals het moet zijn.
  • Zeer lekker gegeten en vriendelijke bediening!
  • Het eten is zoals altijd heel goed bereid en de bediening doet zijn/haar werk uitmuntend goed. Ook het vloeiend Italiaans dat er wordt gesproken maakt een avond in Da Giovanni super fijn!

Word jij onze nieuwe collega?

Hulpkok, kelner of pizzabakker? En zin om deel uit te maken van een warme familie? Dan horen we graag meer van je.